DODELjENA SREDSTVA UDRUŽENjIMA PO KONKURSU OPŠTINE ŽABALj

Dodela sredstava udruženjima po konkursu opštine Žabalj Dodela sredstava udruženjima po konkursu opštine Žabalj
Žabalj, 19.03.2015
Nastavlja se sa pozitivnom praksom dodele finansijke podrške onim udruženjima na teritoriji opštine Žabalj, koja su na vreme konkurisala i dostavila svoje planove i projekte.

Ovog puta je opredeljeno za kulturu oko 3.500.000 dinara, kao i za neke druge aktivnosti oko milion dinara.Na Konkursu je učestvovalo 10 kulturno umetničkih društava i udruženja sa 20 programa za čiju je realizaciju traženo oko 5.300.000 dinara. Inače na konkursu je učestvovalo 25 Udruženja sa 37 projekata sa zahtevom od oko 5.700.000 dinara.

U Velikoj sali SO Žabalj uručeni su ugovori za korišćenje sredstava po ovom Konkursu, a predsednik opštine Čedomir Božić je tom prilikom naveo da će poloviom godine ići još jedan Konkurs, tako da se korisnici opravdano mogu nadati novim sredstvima.

Ovom prilikom Ugovori su uručeni: Mešovitom horu "Pastorala" Žabalj, "Prelu" iz Čuruga, KUD "Taras Ševčenko" Đurđevo, Kud "Rogalj" Žabalj, "Đerdan" Gospođinci, Društvo za rusnski jezik i književnost, Srpskom arheološkom društvu, Amaterskom pozorištu "Braša" Žabalj, Žabaljskim danima sa Frogville fest iz Žablja, Udruženju žena "Orolija" Đurđevo, Ekološkom udruženju "Bagrem beli" Gospođinci, Sportskim ribolovcima "Stara Tisa" Čurug, "Cilj mladi" Čurug, "19. januar" Žabalj, Udruženje građana "Patrija", "Altruist" Žabalj, Udruženje učesnika oružanih sukoba na prostoru bivše Jugoslavije, Ribolovci "Mladost Jegrička Žabalj", Udruženje za obuku spasilačkih pasa Vojvodine, Lokalna Medijska inicijativa, Udruženje dijabetičara opštine Žabalj,i Udruženje građana "Agaton" Đurđevo.

Zdravko Siriški
PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs
PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Žabalj Opština Portal

Opština Žabalj na dlanu.

Imate pravo da znate.

ŽABALJ

GOSPODJINCI

Go to top