SPORT ZA SVE U ŽABLJU ZABELEŽIO VRHUNSKI REZULTAT

Sportski savez opštine Žabalj Sportski savez opštine Žabalj
Nije slučajno što je žabaljska opština sa svojim Sportskim savezom bila jedna od retkih koja je na poziv Sportskog saveza Srbije imala poziv za učešće na nedavno održanom Sajmu sporta u Beogradu. Kraj godine je, i počinju da se sumiraju rezultati za protekli period. Na upriličenoj svečanosti, koju je organizovala Asocijacija Sport za sve, prezentirani su značajni uspesi iz ove sredine, a najboljima su dodeljena priznanja. Žabaljski sport ima čime da se pohvali, jer je u onom delu gde se potencira masovnost i učešće rekreativacvapostignuto puno, što je na svečanosti u Velikoj sali opštine Žabalj i istakao predsednik ovog Udruženja Duško Kolarov.Na proteklim lokalnim i regionalnim takmičenjima zabeležen je fantastičan uspeh što se nikada ranije nije dogodilo, jer se veliki broj takmičara i ekipa kvalifikovao za naredne, 11. Olimpijske igre radnika, koje će se 2015. godine održati u Srbobranu. Sportski radnici Vitomir Lisica i Predrag Topić su takođe prezentirali mnogobrojnu ekipu koja će predstavljati Žabalj na Olimpijadi. To je devet ekipa i devet pojedinaca: Srednji fudbal, basket, stoni tenis (muški ekipno), stoni tenis (žene ekipno), tenis (ekipno), nadvlačenje konopca, odbojka i bič volej. U pojedinačnoj konkurenciji: tenis (muškarci) Pena Ilija, Antonić Aleksandar i Tatarski Nedeljko, stoni tenis: Komnenov Miodrag, Matić Miloš, i Jokić Vladimir, stoni tenis (žene): Petković Nataša, pikado: Kostić Dušica, Stjepanović Vesna i Stojšin Radoslav.
Za najuspešnijeg takmičara proglašena je Stjepanović Vesna, najuspešniji kolektivni član je Udruženje Sport za sve opštine Žabalj, a priznanje za sveukupni učinak u radničkom sportu dodeljeno je Galetin Žarku. 
U okviru takmičenja "Sport za sve" priznanja su dobili. Sindikat zanatstva i privatnog sektora, Policijska stanica Žabalj, Fabrika šećera "Šajkaška" (mali fudbal), Fabrika Šećera "Šajkaška", Sindikat zanatstva i privatnog sektora (kuglanje), Sindikat zanatstva i privatnog sektora, Opštinska uprava Žabalj, Fabrika šećera "Šajkaška" (pikado-muškarci), i Udruženje žena i "Altruist" Žabalj- pikado -žene. Pojedinačno. Kuglanje: Kuhar Nikola, Radojčin Dragomir, Đurđić Ljubo, Pikado (muškarci). Topić Predrag, Stojšin Radoslav i Borišev Dragan. Pikado (žene): Kostić Dušica, Dračanski Vera, Plačkić Slavica. Stoni tenis: Jokić Vladimir, Gligorić Tomislav, Đukić Aleksandar.
 
Zdravko Siriški
PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs
PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Žabalj Opština Portal

Opština Žabalj na dlanu.

Imate pravo da znate.

ŽABALJ

Go to top