GRADJANI SAMI PIŠU BUDŽET OPŠTINE ŽABALJ

Gradjani pišu budžet opštine Žabalj Gradjani pišu budžet opštine Žabalj
Građani sami pišu budžet opštine

Građanima opštine Žabalj lokalna vlast će i ove godine omogućiti da učestvuju u pisanju budžeta opštine za 2015. preko anketa koje će im biti dostavljene.

Svi predlozi građana biće razmatrani na sednicama opštinskog veća i u skladu sa njima kreiran budžet za narednu godinu.

"Ovaj način učešća građana se pokazao kao dobar, jer smo budžet za 2014. godinu skrojili prema predlozima građana, tako da nastavljamo tu praksu i za narednu godinu", rekao je predsednik opštine Čedomir Božić.

Stanovnici opštine će uz naredne račune za odvoženje smeća dobiti anketu koju će moći popunjenu da dostave opštinskoj samoupravi.

Predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić rekao je da učešće javnosti predstavlja jedan od najvažnijih principa demokratske prakse i dobrog upravljanja.

"Mi ponovo, u skladu demokratskim principima odlučivanja, dajemo prednost i priliku građanima da stvaraju još bolje okruženje i da utiču na svoju budućnost u mestima u kojima žive. Naša akcija podrazumeva zajednički rad svih zainteresovanih strana na projektovanju bolje budućnosti sopstvene lokalne zajednice", rekao je predsednik opštine Žabalj, Čedomir Božić.

Izvor: Beta, B-92
PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs
PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Žabalj Opština Portal

Opština Žabalj na dlanu.

Imate pravo da znate.

ŽABALJ

GOSPODJINCI

Go to top